Přeskočit na obsah

Family park v Ostravě

Přípravná třída, první, druhá, třetí třída se v pondělí 17.června vypravila na výlet do zábavného centra Skalka v Ostravě. Jak se školní výlet líbil dětem?

Family park Skalka

V pondělí 17. června jsme jeli na školní výlet do Ostravy. Jeli jsme tam přes hodinu. Když jsme přijeli na parkoviště, posvačili jsme. Pak jsme se rozdělili do skupin. Holky ze 3. třídy měli animátorku Míšu. Naše skupina šla nejdříve do mini zoo, kde jsme viděly klokany, lamy, koně, morčata, králíky, pávy, … Po cestě jsme museli projít bludištěm, které mě bavilo. Byli jsme na drakovi, rýžovali jsme zlato a šli jsme na různé průlezky. Šli jsme na oběd a mohli jsme si koupit jídlo, pití, zmrzlinu a suvenýry. Moc se mi tam líbilo a chtěla bych tam jet znovu.

                                                                                                                        Wanda

Výlet na Skalku

17. června jsme jeli autobusem na školní výlet na Skalku do Ostravy. Když jsme dojeli, posvačili jsme a potom nás paní učitelka rozdělila na dvě skupiny. Naše animátorka se jmenovala Míša. V areálu bylo kolem 50 atrakcí, líbil se mi mluvící strom. Strašně rychle to uběhlo. Na 100 % doporučuji.

                                                                                                                          Aneta

Family park Skalka

V pondělí 17.6. jsme navštívili Family park v Ostravě. Jeli jsme dvěma autobusy. Viděli jsme přes 50 atrakcí – mini zoo, bludiště, autíčka, pirátskou loď a další. Nejvíce se mi líbila hop aréna. Po obědě jsme si mohli něco koupit a na závěr jsme šli ještě na nějaké atrakce. Moc se mi tam líbilo.

Vojta

Školní výlet

V pondělí 17. června jsme jeli do Ostravy. Nejdříve jsme posvačili a potom jsme šli na atrakce s animátory. Naše animátorka se jmenovala Míša a byla moc hodná. Nejvíce se mi líbil drak. Bylo to tam super.

                                                                                                                           Isabella

Školní výlet

17.6. jsme jeli do Ostravy do zábavného parku Skalka. Jeli jsme přes hodinu. Dorazili jsme a začali svačit, potom jsme šli s animátory na atrakce. Nejvíc se mi líbilo mini zoo. Kdo chtěl, tak si mohl vyzkoušet jízdu na ruském kole, na slonech, na horské dráze, mohli jsme jít do bludiště, na auta, na velrybu a na dva obrovské hrady. Koupil jsem si párek v rohlíku a pití.

                                                                                                                           Matouš