Přeskočit na obsah

Těšíme se do Berušek

Ve čtvrtek 6.6. 2024 se k nám do školky přiletěly podívat budoucí Berušky. Paní učitelky byly mile překvapeny z velké účasti. S některými dětmi přišli oba rodiče, a dokonce i babičky. K dispozici byla rodičům i paní učitelka ze třídy Žabiček, která odpovídala na jejich dotazy. Děti byly seznámeny s paními učitelkami, které je budou v příštím školním roce učit. Všichni si mohli prohlédnout prostory třídy, herny, šatny a jídelny.

Nebylo překvapením, že děti nejvíce zaujaly hračky. Některé děti po chvíli ztratily ostych a odvážně se přidaly mezi paní učitelky na koberec, kde si zacvičili s padákem, zazpívaly písničku Skákal pes a poté si zacvičily i na překážkové dráze. Jeden ze starších sourozenců dokonce dětem zahrál na klavír líbivou melodii. Ve třídě byla pro děti připravena malá výtvarná dílnička, kde si děti pomocí prstových barev vybarvily motýlka a poté se šli s rodiči umýt do umývárny. Za to, že se dětem motýlek povedl, byly odměněny čokoládkou.

Po celou dobu byla mezi učitelkami, rodiči i dětmi velmi příjemná atmosféra. Už teď se na malé berušky těšíme, až je v září zase uvidíme.